Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Akrilik kapaklar, pek çok özelliği sayesinde, kaşık düşmanı ve sap müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını değhizmettirenlerin tercih etmiş olduğu akrilik kapaklarımızın:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yan verici bir renktir. Antrasit rengi ile mevsuk bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda uz bir aş damı rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken özge renklere gereğince daha iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Birsonsuz alanda kullanılan derin antrasit rengi nazarıitibar çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle cenkan herkesin favori renkleri arasındadır.

Daha çok minimal ve çağcıl bir tarz elde etmek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada belde kayran beyaz, yağız ve gri tonları size yüce bir suhulet sağlamlayacak. Dirim kayranınızda bir alanda antrasit rengi kaba bir şekilde kullanın.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kadar parçalar antrasitin dominant evetğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Kıpkızıl gri odaklı bir ev bark dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler sebebiyle alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri zahir gri olmalı!

Ceviz, meşe, çam kabilinden bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli olmasına uyanıklık edebilirsiniz.

Daha ilgisiz tonlarla birlikte kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında henüz yürekli ve çağcıl bir görünüm sağlamlar.

Fakat az ve ufak tefek bir antrasit duvar boyas alana iye olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve berenarı uzun, kare olan aynaların tercihi de gerçek düşüncemlara girişim atılmasını sağlamış olacaktır.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yapmacık bir tarz oluşturma konusunda epey etkin bir seçenektir. Bu renk tonunun yürütüm alanları geniş bir antrasit renk tonları yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıldayan zeminler ve kaplamalar ile yanında nispeten sükselı bir uyuma sahiptir. Ak pak parafin kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği refahlı ve şatır hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sık sık ön plana çıkan beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Buz grisi rengi devir ahit gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. antrasit gri boya Aydınlık ve geniş bir atmosfer kurmak derunin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği oyun ederken diğer renklerle tam bir uyum bâtınerisindedir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, gözenek ve parke rengi ile basitçe bir şekilde intibak sağlayabilir.

Report this wiki page